Derksen Communicatie

Evenementen

IMG_1771Gaan we pochen? Uhm, niet echt. Allemaal waar gebeurd! Als PR-functionaris en als zelfstandige heb ik (al dan niet samen met collega’s) de mooiste evenementen mogen organiseren. World Cup Hockey, CSI Geesteren, CHIO Rotterdam, Dutch Open Polo Tournament in Lage Vuursche, Olympische Spelen Atlanta (ja, we mochten ernaar toe!) en natuurlijk jarenlang de Military in Boekelo. Als import-Boekeloër iets om trots op te zijn.

Ook leuk: (Nieuwjaars-)recepties, leerlingenintroductiedagen voor middelbare scholen en beurzen. Iedere keer proberen we, aan welk evenement ook, een verrassend element toe te voegen. En soms wordt je per ongeluk geholpen. Zo was er de afscheidsreceptie van een directeur in deze regio. Spanning: er werd sneeuw verwacht. En niet zo’n klein beetje. Binnen was het warm, buiten stonden de studenten stand-by. Met ijskrabber en ruitenontdooier. Service!

2013 en 2017 brachten het Bouwend Nederland Congres Regio Twente en de Twentse Kerststoet in Borne. Voor die laatste opdracht coördineerde ik overigens slechts de public relations. Als vrijwilliger. Maar dat terzijde.

Moraal: iets te regelen en/of te vieren? Bel gerust!